Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Obłędny szpinak to jest tako zrobiony z gorgonzolą. Szpinak gotujesz/odmrażasz w jednym rondelku, a w drugim rozpuszczasz gorgonzolę, dodajesz do niej śmietankę i łączysz ze szpinakiem, doprawiasz solą, pieprzem i gałką muszkatołową no i czosnek można też dodać. A pisze to osoba, która przez dwadzieścia pięć lat nie tknęła szpinaku, po tym jak w przedszkolu zwymiotowała na talerz to co jej wmuszono
a ja kiedys szpinaku nie znosilam, poki tych nalesnikow z synem nie zjadlam teraz lubie, moj brat robi pyszny z makaronikiem i kawalkami piersi kurczaka.. z serem, smietana, czosneczkiem, cebulka ... i czyms tam jescze mniam
ale narobiłyście mi smaku... co raz więcej zaczynam jeść , choć to dziwne... to dopiero 10 tydzień ciąży a brzuszek wielki..ale tylko brzuch , ogolnie jestem bardzo szczupłą osobą...bo ważę niecałe 50 kilo