Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
kiedyś moja mama robiła taki makaron domowy, ale potem przerzuciliśmy się na gotowy makaron, naszą ulubioną marką jest lubella, nie ma problemu z rozgotowywaniem się, mają dużo różnych rodzajów i też spory wybór tych z pelnego ziarna
Ale prawda jest taka, ze dobry makaron trudniej rozgotować Z lubellą jeszcze mi się to nie zdazyło, a jak kiedyś gotowałam jakiś u siostry, to mimo przestrzegania czasu wyszła z tego jedna wielka klucha.
ja bardzo często biorę do pracy dania z makaronem. Ostatnio np zrobiłem sałatkę ze świderków arrighi do tego kurczak grillowany, pomidory, ogórek, papryka, pieczarki i mozzarrella.
to prawda pesto to podstawa, też mam zawsze jeden słoiczek awaryjnie w domu, co do makaronu rzeczywiście makaron arrighi jest jednym z lepszych na rynku.