Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
mój synek nie chętnie myje swoje ząbki, zawsze musimy mu o tym przypominać po sto razy, nic nie pomaga, ani tłumaczenie, ani fajne szczoteczki do zębów z bohaterami z bajek, zupełnie nic
moja córa uwielbia myć zęby szczególnie że potem może się pochwalić jak wyglądają i że ładnie pachnie jej z ustek a tym bardziej że użyła fajnej dobrej pasty
Chodzi głównie o podstawy. Dziecko uczone od małego dobrego podejścia do szczotkowania, będzie to na bank robiło. Musicie tylko systematycznie o te kwestie dbać. Wiem jak było u mnie, ile udało się zrobić. W tym momencie nie mamy żadnych problemów - dzieci mają zdrowe zęby.
Czasu nie pilnujemy, ale myje zęby przy nas, więc nie ma opcji, żeby robiła to zbyt krótko. Zresztą u nas mycie zębów do prawdziwy rytuał, którego od zawsze pilnowaliśmy
Postawcie na podstawy - wszystko będzie w najlepszym porządku, chodzi tylko o dbałość o podstawy. Naprawdę fajny efekt mozna uzyskać dosyć szybko, ale też trzeba solidnie nad tym wszystkim popracować. W skrócie wszystko jest zdecydowanie do zrobienia, o ile tylko należycie do tego podejdziecie.